Select Page

BRENDING PROIZVODA I TVRTKI

Lansiranje novog brenda

Brendsfera vam može pomoći planirati i oblikovati jedinstven pristup kako bi lansirali novi brend postojećim ili novim kupcima pružajući im uvjerljivo iskustvo koje će upamtiti.
 

Rebrendiranje

U životu je sigurna samo promjena koja unatoč svojoj kompleksnosti može biti uspješna i prilagođena novim zahtjevima tržišta i kupaca. Strateški kolaborativni pristup koji osiguravamo će kvalitetno integrirati novi kreativni pristup kroz vaš posao, inspiraciju zaposlenika, kupaca i ostalih dionika.
 

Usklađivanje doživljaja brenda

Kvalitetan brend za svoju kvalitetnu i koherentnu realizaciju mora imati usklađenu percepciju svih dionika. Brendsfera vam može pomoći detektirati odstupanje percepcije i identificirati željeni fokus te uskladiti brend strategiju i dodirne točke kako bi se ojačala povezanost između brenda i kupaca.

Razvoj Brend kulture

Najuvjerljiviji brendovi imaju snažnu vojsku svojih zaposlenika koji vjeruju u viziju brenda. Kroz integrativne programe cijeli sustav se uključuje u prelijevanje vizije prema kupcu i stvara jedinstveno iskustvo brenda.
 

Brend express

Kod samog početka za brend je važno da putuje kroz vrijeme i kroz prostor što znači da mu nije dobro mijenjati smjer za godinu dana i moraju ga razumjeti sva tržišta s kojima planirate komunicirati. Brendsfera vam može pomoći kod prvih koraka kako bi izgradili alate za brend iskustvo i diferencijaciju brenda kao i jasnu podlogu za ranu zaštitu svog znaka.