MODEL 369

ŠTO JE MODEL 369?

MODEL 369 je alat razvijen kao odgovor na potrebu da se gradovi, tvrtke i proizvodi analiziraju s pozicije organskog i cjelovitog pristupa te da im se u skladu s tim pristupom nude i rješenja. Današnji pristupi u kojima se isključivo gleda profit i partikularni interesi, neusklađeni su sa suvremenim potrebama razvoja jer se u obzir ne uzimaju dobrobiti za pojedinca i okoliš. Rezultat toga je nerijetko disbalans, podijeljenost i bipolarnost sustava.

Tvrtka Brendsfera je u suradnji sa stručnjacima iz područja psihologije, komunikologije, vizualne umjetnosti, kulture, kreativnih i kulturnih industrija, politologije i drevnih istočnjačkih vještina poznavanja čovjeka i okoline osmislila metodologiju cjelovitog pristupa izradi brenda prvenstveno za gradove, a postojeći model moguće je prilagoditi i za tvrtke, proizvode ili ljude.

Alat MODEL 369 razvija balansirani pristup i usklađenost svih dionika oblikujući koherentno okruženje koje stvara pametan, uključiv i održiv sustav.

 

ZA KOGA JE MODEL 369?

Model je primjeren za sve koji žele implementirati cjelovite i dugoročno održive sustave koji aktivno uključuju sve dionike.

 

OD ČEGA SE SASTOJI MODEL 369?

CREATIVE BRANDING 369 sastoji se od modela:

  • 3 ključna pitanja
  • 9 istraživačkih područja generiranja percepcije
  • 6 strateških odrednica
  • 9 taktičkih područja
  • 3 ključne/krovne odrednice/sažetka/esencije .

 

TRAJANJE

Ovisno o temi i području model se razvija kroz 3, 6 ili 9 tjedana.