Select Page

DAN KREATIVNOSTI I INOVATIVNOSTI

PROJEKT: Stručnjaci Brendsfere u cijelosti su bili organizacijska i realizacijska podrška za Dan kreativnosti i inovativnosti, projekt Mreže za razvoj i kreativnosti, udruge MRAK. Ovakvo događanje organizirano je po prvi put u Hrvatskoj na temu uloge kreativnosti i inovativnosti u razvoju konkurentne ekonomije. Cilj je ovog projekta oformiti festival kreativnosti i inovativnosti koji bi postao tradicionalno događanje obilježavanja značaja razvoja kreativnosti i inovativnosti u poslovanju. Ujedno, namjera je povezati sve relevantne i stručne institucije unutar Republike Hrvatske i na razni Europske unije koje će djelovati u smjeru poticanja kreativnosti i inovativnosti.

KONCEPT I STRATEGIJA: Ovom prigodom dodijeljena je Nagrada za kreativnost i inovativnost u poslovnom i društvenom djelovanju koja je uvedena kao sredstvo evaluacije u svrhu poticanja kreativnosti te njezina implementiranja u poslovnu svakodnevicu. Nagrada je dodijeljena nominiranima u osam kategorija. Najkreativnije među njima odabrao je stručni žiri sastavljen od eminentnih stručnjaka po principu interdisciplinarne komplementarnosti. Pobjednicima su uručeni nagrada i priznanje, a drugoplasiranima i trećeplasiranima dodijeljena su priznanja. Web stranica: www.mrak.com.hr.

REZULTAT: Pozivu su se odazvale sve renomirane institucije i poslovna elita koja posvećuje osobitu pažnju razvoju, socijalnoj/društvoj orijentaciji i kadrovima kao što su npr. Coca Cola, Ericsson Nikola Tesla, Grad Varaždin…