Select Page

X-NATION

ZADATAK – IZAZOV: Predstaviti proljetnu kolekciju i novi snažniji pristup tržištu temeljen na viziji svježe, mladenačke i energične robne marke, koji predstavlja i nešto više od same modne marke. Zbog svoje pozicije na tržištu, odnosno marke koja je pristupačnije cjenovne skupine, orijentirane samo na mlađu žensku populaciju ili populaciju mladenačkih svjetovnih nazora, izazov je bio dosta velik.

RJEŠENJE: Postavili smo novi korporativni slogan „My Destination“ koji odražava jednostavnost i usmjerenje. Osim toga, kroz slogan se daje naslutiti da je to marka koja predstavlja nešto više od odjeće i mode, predstavlja usmjerenje i određenje u razmišljanju. Kroz fotografije koje su neformalne, vedre i nepretenciozne, i kroz tekst koji ulazi u intimne misli aktera i približava nam ga, ostvarili smo poruku kupcu da je to pristupačna marka, koja ga može pratiti u svim dnevnim situacijama. Dodatno smo predložili i realizirali loyalty program kroz kartice s popustom za stalne kupce.

REZULTAT: Postigli smo znatno veću primijećenost kampanje zbog vedrih i čistih boja, te dinamičnih fotografija koje ostvaruju snažnu komunikaciju, i s kojom smo privukli znatan broj kupaca u prodajna mjesta a na prodajnom mjestu dodatno kroz loyalty program znatno uvećali interes za kupnju.