Select Page

VIZUALNI JEZIK BRENDA

Definiranje sustava vizualnih elemenata

Vizualni elementi svakog proizvoda, objekta, osobe, prostora, projekta su prvo što primjećujemo. Znamo li stvarno što pojedini elementi komuniciraju našoj podsvijesti koja osim što reagira na vibracije pojedinih boja i oblika ujedno i ima visoki stupanj kondicioniranosti. Sve to uvjetuje reakciju i odabir našeg partnera, kupca, posjetitelja za koje često ne znate zašto nešto vole ili ne vole. Želite li konačno razumjeti kako komunicirate vizualnim elementima?

 

Analiza vizualnih elemenata

Brze promjene trendova i tijekova unutar tvrtki često zahtijevaju svojevrsnu reviziju vizualnih elemenata. Poslovanje kao i vizualna komunikacija su postali zahtjevniji, imate previše vizualnih elemenata koji više ne odražavaju jasnu sliku vašeg poduzeća, trendovi u vašem sektoru su se promijenili, tržište s kojim želite komunicirati imaju drugačije zahtjeve? Sve su to elementi koji zahtijevaju promjenu koja često ne mora biti zahtjevna, ali potrebna je analiza i uvođenje nekih promjena. Brendsfera kroz svoje alate i dugogodišnje iskustvo stručnjaka na jednostavan i brz način može unijeti promjene koje očekujete.

Usklađivanje vizualnih elemenata brenda

Kod integracija tvrtki ili pojedinih proizvoda koji se naknadno razvijaju ili priključuju primarnoj tvrtki ili proizvodnoj liniji neophodno će trebati usklađivanje i izgradnju vizualnih elemenata. Stručnjaci iz Brendsfere će procijeniti koji je obuhvat promjene potreban kako bi se vizualno uskladili svi elementi.